Hasznos információk

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A NYÍLT NAP KÖZPONTI HELYSZÍNE:

Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Oktatási Központ (1083 Budapest, Üllői út 82.).

KAPUNYITÁS: 9:00

PROGRAMOK: 10:00–14:00

Ha több kar vagy egy karon belül több szak érdekel, akkor sem maradsz le semmiről, mert egy-egy előadást több időpontban is meghallgathatsz. Ehhez nézd meg részletes programtáblázatunkat!

LUDOVIKA CAMPUS TÚRA: 12:00–14:00 (Az utolsó csoport indulása: 13:30.). Indulási pont: Rendészeti emlékmű.

MEGKÖZELÍTÉS:

Az egyetem területén parkolási lehetőséget nem tudunk biztosítani, ezért javasoljuk a tömegközlekedési eszközök használatát. Hétköznap a campus környéki utcákban a parkolás fizetős, hétvégén ingyenes.
Tömegközlekedéssel a Nyugati pályaudvar, Deák tér, Népliget felől az M3-as metróval, a Keleti pályaudvar felől a 24-es villamossal javasoljuk az NKE megközelítését a Nagyvárad téri megálló irányából. Szombaton a metrófelújítás miatt az M3-as metró szerelvényei nem közlekednek, pótlóbuszok járnak helyette. Ezzel kapcsolatban javasoljuk előzetesen a bkk.hu oldalon való tájékozódást.

Tekintettel a várhatóan nagy érdeklődésre, kérjük,  lehetőleg 9:45-ig érkezz meg a helyszínre!

Amennyiben a központi tájékoztató után (10:00–10:45-ig) az ÁNTK képzéseiről szeretnél bővebb információt kapni, kérjük, kezdéskor az I. számú előadóban, amennyiben az RTK képzései iránt érdeklődsz, akkor a II. számú előadóban foglalj helyet.

INTERNET:
Wifi: Guest