NKE, a biztos jövő egyeteme​

Miért az NKE?

Fiatalos, sokszínű és barátságos hallgatói közösség

Az ország minden részéből érkeznek ide hallgatók, így rendkívül sokféle gondolkodású és beállítottságú embert ismerhetsz meg, kölcsönösen tanulhattok egymástól, barátságot köthettek, vagy szerelmek szövődhetnek köztetek. Az NKE közössége egyedi: bátor és elkötelezett fiatalokból áll, akik arra készülnek, hogy egész életükben az állampolgárokat szolgálják. A civil és az egyenruhás hallgatók együtt tanulnak, és ez még színesebbé teszi a mindennapokat. Együtt megannyi emlékezetes pillanatban lesz részetek, amelyek felejthetetlenné teszik egyetemi éveidet.

Aktív nemzetközi kapcsolatrendszer és külföldi tanulási lehetőség

Külföldi részképzési lehetőséget biztosítunk mindenkinek. Európa és a világ közel 100 egyetemén lehet féléves tanulmányokat folytatni, amelyek eredménye a hazai képzésbe beszámít. Az itthoni szemeszterek során is számos külföldi oktatóval és hallgatóval lehet együtt dolgozni, a nemzetközi kapcsolatépítést sokszínű programok segítik. A nyelvtanulást az NKE fokozottan támogatja, a nagy világnyelveken kívül speciális programok segítik például a kínai nyelv tanulását. Válassz karriert nálunk!

Budapest legszebb és legkorszerűbb egyetemi központja, a Ludovika Campus

Az NKE központja az Orczy-parkban lévő Ludovika Főépület, az egykori Magyar Királyi Honvéd Ludovika Akadémia klasszicista épülete. E köré épül az ország egyik legújabb és legmodernebb campusa. Az Oktatási Központ mintegy négyezer hallgató befogadására képes. Ha a Rendészettudományi Kart választod, akkor a speciális tudást egy kifejezetten erre a célra készült képzési központban sajátíthatod el. A honvéd tisztjelöltek és a Katasztrófavédelmi Intézet hallgatói a Hungária krt.-i campuson tanulnak. A vízügyi képzések helyszíne Baja, ahol az egyetem korszerű oktatási infrastruktúrával rendelkezik: vízügyi technológiai eljárások oktatására alkalmas oktatóhelyekkel, laboratóriumokkal, mérőműszerekkel. A Víztudományi Karhoz tartoznak a Kelet-Mecsekben, Magyaregregyen és a Duna partján, Érsekcsanádon található mérőtelepek, amelyek a vízgyűjtőfeltárás és a nagyvízi mérések oktatásának helyszínéül szolgálnak.

Lehetőség ingyenes kollégiumi elhelyezésre

Minden igényt kielégítő, modern, biztonságos környezet várja hallgatóinkat a Ludovika Campus kollégiumaiban. Ha civil vagy rendészeti képzést választasz, az ország legmagasabb színvonalú szállást biztosító kollégiumainak egyike, az NKE Orczy Úti Kollégiuma vagy a Diószeghy Utcai Kollégium lehet az otthonod. Ha a vízügyi képzés érdekel, akkor pedig Baján biztosítjuk számodra a minőségi kollégiumi elhelyezést. A 2021-ban felvett hallgatóinknak, a férőhelyek arányában lehetősége lesz ingyenes kollégiumi elhelyezést kapni.

A honvédtisztjelöltjeink számára a kollégiumi elhelyezés a képzés teljes időtartama alatt térítésmentesen, kötelezően biztosított.

Számtalan sportolási lehetőség

Az egyetemen több mint 20 szakosztály működik, több mint 1000 taggal. A mintegy 23 ezer négyzetméteres sportközpontban egy multifunkcionális sportcsarnok, uszoda, lőtér, továbbá több kültéri sportpálya, valamint a Ludovika Huszár Lovarda vár téged. Mindezek egyedülálló sportolási lehetőséget biztosítanak számodra.

Ösztöndíjak széles palettája

Az NKE-n ösztöndíjszerződéssel, támogatott formában tanulhatsz. Fontos, hogy a nálunk eltöltött támogatott féléveid nem számítanak bele a felsőoktatási jogszabályok által engedélyezett tizenkét félévbe.

Az alaptámogatáson túl vannak szakmai teljesítményhez kötődő ösztöndíjak (tanulmányi ösztöndíj, kiemelt tanulmányi ösztöndíj, Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj), szociális helyzethez kapcsolódóak (szociális támogatás, Bursa Hungarica ösztöndíj), vannak kari vagy egyetemi közéleti tevékenységek után járók (közéleti ösztöndíjak, Publico Bono ösztöndíj, Jó tanuló, jó sportoló ösztöndíj), léteznek a tudományos tehetséggondozás alapján kiosztott ösztöndíjak (szakkollégiumi ösztöndíj, tudományos diákköri ösztöndíj), illetve vannak nemzetközi ösztöndíjak, valamint a tanulmányi mobilitáshoz kapcsolódók is.

A honvéd és a rendészeti tisztjelöltek esetében a Magyar Honvédség és a rendvédelmi szervek minden tisztjelölt számára biztosított ösztöndíjjal és számos egyéb juttatással támogatják az egyetemi tanulmányokat.

Az építőmérnök hallgatók számára a Vízügyi ösztöndíj nemcsak rendszeres havi pénzügyi támogatást, hanem a diploma megszerzését követően biztos munkahelyet is jelent.

Közösségi élet a campusokon

A Ludovika Campus kollégiumai, valamint a Sugovica partján lévő bajai campusunk is számos szabadidős lehetőséget kínál. A campusokon sok program (tudományos és szabadidős egyaránt) vár majd téged is. Ha szereted a kisebb, családias közösségeket, ahol mindenki név szerint ismer, akkor az NKE-n a helyed!

Tehetséggondozó szakkollégiumok és tudományos diákkörök

A szakkollégium és a tudományos diákkör kiugrási lehetőséget biztosít; fontos az önmegvalósítás folyamatában, és hozzájárul a szakmai, tudományos fejlődés elősegítéséhez, mindezt úgy, hogy segít elmélyedni a tananyag megértésében. Érdeklődési körödnek megfelelően több szakkollégiumhoz lehet csatlakozni.

Hallgatói érdekképviselet

Az egyetemi és a kari hallgatói önkormányzatok az egyetemi közélet meghatározó részei. Ezekhez te is csatlakozhatsz, és a közösség azon tagjává válhatsz, aki a kiépített kapcsolatok és a megszerzett információk alapján képes képviselni a hallgatók érdekeit, és segítségükre lenni egyetemi tanulmányaik ideje alatt.

Biztos állás és vezetői karrier állami intézményeknél, szerveknél

Ha minket választasz, állami karrierpályákra kapsz felkészítést. Mit is jelent ez? Azt, hogy a választott képzésed, szakod, szakirányod lehetőséget ad arra, hogy az állam szolgálatába állj és ott is maradj hosszú távon, mert kiszámítható jövő vár rád akár vezetőként is. Ez utóbbi csak a képességeiden múlik. Ha civil képzést választasz, közszolgálati intézmények várnak majd. Ha rendészeti képzésre mész, választott szakirányodnak megfelelő rendvédelmi szervnél fogsz dolgozni, a honvédtiszteket pedig a honvédelem intézményei várják. A víz kiemelt stratégiai szerepéből adódóan a karon végzett hallgatók iránti munkaerőpiaci igény folyamatos. A széles körű szakmai kapcsolatoknak köszönhetően már a végzés évében állásajánlatot kapnak a mérnökjelöltek. A hazai vízügyi ágazat szakember-utánpótlását elsősorban a Víztudományi Kar biztosítja, ezért biztos elhelyezkedési lehetőséget jelent az itt szerzett diploma a vízügyi és víziközmű-szférában.

Kik vagyunk mi?

Egyediek vagyunk, és ez által egy kicsit mások is. Olyan képzéseket nyújtunk, amelyek többsége csak nálunk érhetőek el. Ha az állami szférában vagy a honvédség kötelékében vezetői, parancsnoki karrier iránt érdeklődsz nálunk a helyed! Akkor is, ha érdekel a külpolitika, a diplomácia világa és a nemzetközi kapcsolatok. És akkor is az NKE a legjobb hely számodra, ha vonz a bűnügyi felderítés és a katasztrófavédelem kihívásai vagy ha kulcsfontosságú vízügyi területen szeretnél dolgozni.

Az NKE mind a négy kara egyedülálló, kivételes és magas színvonalú képzést nyújt, amellyel állami karrierpályákra kapsz felkészítést. Mit is jelent ez? Azt, hogy a választott képzésed, szakod, szakirányod lehetőséget ad arra, hogy az állam szolgálatába állj és ott is maradj hosszú távon, mert kiszámítható jövő vár rád.

Ha civil képzést választasz, valamely állami szerv (pl. minisztérium, önkormányzati, járási hivatal) vagy állami vállalatok várnak majd. Ha rendészeti képzésre mész, választott szakirányodnak megfelelő rendvédelmi szervnél fogsz dolgozni, a honvédtiszteket pedig a honvédség várja.

Hallgatói élet

Az ország minden részéből és külföldről is érkeznek ide hallgatók, így rendkívül sokféle gondolkodású és beállítódású embert ismerhetsz meg, kölcsönösen tanulhattok egymástól, barátságot köthettek vagy szerelmek szövődhetnek köztetek. Együtt megannyi emlékezetes pillanatban lesz részetek, amelyek felejthetetlenné teszik egyetemi éveidet.

Az NKE-n aktív hallgatói érdekképviselettel találkozhatsz. Az egyetemi és a kari hallgatói önkormányzatok az egyetemi közélet meghatározó részei. Te is csatlakozhatsz és a közösség azon tagjává válhatsz, aki a kiépített kapcsolatok és a megszerzett információk alapján képes képviselni a hallgatók érdekeit és segítségükre lenni egyetemi tanulmányaik ideje alatt. Az NKE hallgatói önkormányzatai révén számos eseménnyel színesíti a hallgatók mindennapjait. A nagy hagyománnyal rendelkező rendezvények (mint a gólyatábor és a gólyabál) mellett ide tartozik a végzős hallgatók gyűrűavató bálja vagy a csak az NKE-re jellemző, a hivatásrendek közötti integrációt erősítő programok.

A fentieken túl évente rendeznek többek között ún. kollégiumi hetet, sportnapot, gasztronómiai, kultúra- és vetélkedőnapot, de épp így képviselteti magát a tudományos élet is: a hallgatók délutánjait egész évben – az intézetek, a TDK-k és a szakkollégiumok szervezésében megvalósuló – konferenciák és különböző meghívott előadók prezentációi teszik színesebbé.

Hallgatói Önkormányzat

Mivel foglalkozik az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat?

Egyetemi szinten a Hallgatói Önkormányzat elsődleges célja és kiemelkedő fontosságú feladata az érdekképviselet. Az egyetem minden fontos döntéshozó és véleményező testületének – mint például a Szenátus és a Kari Tanács, valamint a hallgatók ügyeivel foglalkozó bizottságok (Hallgatói Tanulmányi-, Vizsga- és Szociális Ügyek Bizottsága, Hallgatói Jogorvoslati Bizottság) – munkájában mind aktív részt vállalnak a hallgatói képviselők, hogy a döntések a hallgatói érdekek és jogok maximális figyelembevételével szülessenek.

Hogyan néz ki az EHÖK szervezeti felépítése?

Egyetemünkön a hallgatói képviselet két szinten szerveződik. Az első szint a kari Hallgatói Önkormányzatok (HÖK) szintje. Egyetemünkön négy kar működik, így négy kari HÖK létezik. A második szint az egyetemi képviselet. A négy kari HÖK képviselői maguk közül választják meg azokat, akik már egyetemi szinten, mind a négy kar képviseletében járnak el. Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (EHÖK) legfőbb döntéshozó szerve a Küldöttgyűlés, amely három-három kari képviselőből, valamint az elnökből áll. Az EHÖK élén található az elnök, az ő munkáját segítik a kari HÖK elnöki posztokat is betöltő alelnökök, a titkár valamint a referensek. A kari önkormányzatok változatosak. Minden karnak megvannak a maga sajátosságai, amelyek értelemszerűen más-más kérdésekhez, problémákhoz, de ugyanígy lehetőségekhez vezetnek. Pontosan emiatt, a kari önkormányzatok belső szervezete úgy került kialakításra a hagyományok figyelembevételével, hogy az ott tanuló hallgatótársainknak a legtöbb segítséget tudja nyújtani.

Melyek a kari Hallgatói Önkormányzatok legfontosabb feladatai?

Minden felsőfokú intézmény rendelkezik hallgatói önkormányzattal, amely tagjai érdekképviseleti tevékenységük során megoldást találnak a hallgatókat érintő problémákra; hidat képeznek a hallgatók és az egyetemi oktatók között, valamint az egyetem és a kar vezetőségével együtt a döntéshozó szervekben (pl. Kari Tanács, Szenátus) képviselik a hallgatók érdekeit. A hivatalos ügyek intézése mellett a HÖK feladata a közösségépítő programok szervezése is, amelynek elsődleges célja a hallgatók egyetemi éveinek felejthetetlenné tétele.
A HÖK a hallgatókat képviseli, közülük kerülnek ki tagjai és végig a hallgatóság érdekeit tartják szem előtt. A képviselőket a hallgatóság választja meg, bárki indulhat közülük, és azt választhatják meg, akit leginkább alkalmasnak találnak a feladatra.

Milyen bizottságok működnek a kari Hallgatói Önkormányzatok mellett, illetve milyen kérdésekkel foglalkoznak?

A bizottsági tagok és a választmány együtt szoros közösséget alkotnak. A bizottságok segítségével bonyolítja le a HÖK a kollégiumi felvételt, a támogatások és ösztöndíjak odaítélését, a rendezvények szervezését, valamint általuk folyamatos kapcsolatban állnak a Tanulmányi Osztállyal.

● HÖK Diákjóléti Bizottság

A Diákjóléti Bizottság (DJB) elsődleges feladata a rendszeres szociális támogatás, az alaptámogatás elbírálása, illetve a tanulmányi ösztöndíj forrásainak felosztása. A bizottság tagjai részt vesznek a szakmai gyakorlaton való részvételi támogatás és a külföldi részképzés támogatás pályázatának elosztásában, valamint tartják a kapcsolatot a kari Gazdasági Igazgatósággal és a Pénzügyi – Számviteli Irodával annak érdekében, hogy a hallgatók minél hamarabb készhez kapják a támogatást, biztosítva így az egyetemi életük zavartalan működését.

● HÖK Kollégiumi Bizottság

A Kollégiumi Bizottság (KB) felügyeli a pályáztatást, elkészíti a szobabeosztásokat és igyekszik programokkal színesíteni a hétköznapokat, továbbá célja a kollégisták mindennapjainak megkönnyítése. A Kollégiumi Bizottság együttműködik a kollégium vezetőségével.

● HÖK Tanulmányi Bizottság

A Tanulmányi Bizottság (TB) felel a hallgatók tanulmányaival és az oktatással kapcsolatos ügyek intézéséért és segítéséért. Kapcsolatot tart az oktatók és a hallgatók között, hogy az esetlegesen fellépő problémát a lehető leggyorsabban orvosolják. Folyamatosan együttműködik a Tanulmányi Osztállyal. Becsatornázza a hallgatói véleményeket a karon folyó képzésekbe, a mintatantervek kialakításában pedig jelentős véleményező szereppel bír.

● HÖK Külkapcsolati Bizottság

A Külkapcsolati Bizottság (KKB) elsődleges feladata, hogy a hallgatók számára a külföldi tanulási lehetőségeket elérhetővé tegye, segítse a karon működő Nemzetközi Iroda tevékenységét, és mindemellett kulturális és szabadidős programokat, külföldi kirándulásokat szervezzen. A bizottság célja, hogy nemzetköziséget, multikulturális pillanatokat csempésszen a hallgatók mindennapjaiba. Emellett szorosan együttműködik az egyetem Erasmus Student Network szervezetével is, ezáltal közelebb hozva a hallgatókat az itt tanuló külföldi cserediákokhoz.

● HÖK Rendezvényszervező és Kommunikációs Bizottság

Rendezvényszervező Bizottság: Feladata a kari, esetleg egyetemi események megszervezése és lebonyolítás, valamint az ehhez szükséges pályázatok, cégek támogatásának megszerzése.
Kommunikációs Bizottság: Célja, hogy a hallgatók első kézből értesüljenek minden Egyetemmel kapcsolatos információról, eseményről.

● HÖK PR Bizottság

A PR stáb elsődleges feladata a hallgatók és a Hallgatói Önkormányzat közötti kapcsolattartás. Ennek eszköze a célcsoporttal történő folyamatos kommunikáció, a hallgatói vélemények gyűjtése, igényeinek felmérése (online és offline kérdőív segítségével), a HÖK szervezet és bizottságok tevékenységének átlátható és hiteles kommunikálása a hallgatók felé, valamint egy teljesen új arculat megteremtése. Célja a HÖK felé történő hallgatói bizalom megalapozása annak érdekében, hogy a szervezet az igényeknek megfelelően tudjon működni.

Tehetséggondozás

Az NKE rendkívül eredményes tudományos diákköri tevékenységet folytat, amelybe bárki bekapcsolódhat.

Mind a négy karon működnek Tudományos Diákkörök, amelyeknek elsődleges célja a hallgatók szakmai tevékenységének elősegítése, képességeinek fejlesztése. A TDK-k előadásokon kívül, informális keretek között igyekeznek támogatni a hallgatókat a tudományos pályájuk elején. Kiugrási lehetőséget biztosítanak és hozzájárulnak a szakmai, tudományos fejlődésed elősegítéséhez, mindezt úgy, hogy segítenek elmélyedni a tananyag megértésében is.

Minden karon ősszel és tavasszal megrendezésre kerül az Intézményi Tudományos Diákköri Konferencia, amelyekre a hallgatók elkészítik TDK-dolgozatukat, és különböző szekciókon belül versenyeznek egymással.

Bővebb információ a Tudományos Diákkörökről és az Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciákról ITT.

Szakkollégiumok

Az egyetemen több szakkollégium működik, amelyek szellemi és közösségi műhelyként segítik az elhivatott és motivált hallgatók fejlődését. Érdeklődési körödnek megfelelően több szakkollégiumhoz lehet csatlakozni.

Szent György Szakkollégium

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának Szent György Szakkollégiuma 2008-ban alakult meg. A Rendészettudományi Kar BA képzéseiben nappali munkarendben tanuló egyetemi hallgatók szakkollégiumi tagsága egy szemeszternyi időtartam junior státusban való eltöltésével keletkezik, mely során bizonyíthatják rátermettségüket a szakkollégiumi munka, illetve a tudományos élet tekintetében, ezáltal teljes jogú tagokká válhatnak. A diákszervezet teljes jogú aktív tagsága maximálisan harminc főt ölelhet fel, akik feladataikat öt bizottságba szerveződve végzik: Tanulmányi, Programszervező, Gazdasági és Pályázati, Kommunikációs, valamint Személyügyi Bizottság. A Szakkollégium aktív tagjaiból álló Taggyűlése a diákszervezet legfőbb döntéshozó szerve. A Szakkollégium tevékenységét a Kar oktatói közül választott Igazgató és Igazgatóhelyettes(ek) koordinálják. A Szakkollégium életében nagy szerepet vállalnak az ún. senior tagok, akik diplomás szakemberekként adják át tapasztalataikat, ha tehetik, részt vesznek a szervezet programjain, illetve segítenek azok lebonyolításában.

Bővebben a szakkollégiumról az Egyetem honlapján lehet tájékozódni:
https://rtk.uni-nke.hu/oktatas/szent-gyorgy-szakkollegium

Magyary Zoltán Szakkollégium

A Magyary Zoltán Szakkollégium főleg a közigazgatás területei iránt érdeklődőknek nyújt teret a szakmai fejlődéshez és kiteljesedéshez. Felállításának célja 2001-ben az volt, hogy az egyetemi oktatás által nyújtott alapvető tudásanyagon túlmutatva olyan elméleti és gyakorlati ismeretekkel szolgáljon a hazai, és nemzetközi közigazgatás területéről, amely tagjai számára mélyebb és átfogóbb felkészültséget biztosít a közigazgatás területén, ezáltal magasabb színvonalon képzett, a szakmai és a munkaerő-piaci elvárásoknak, kihívásoknak jobban megfelelni képes „közigazgatászokat” képezve a közszféra számára. A Magyary Zoltán Szakkollégium tagjaként nem csupán konferenciákon és különböző eseményeken való részvételre van lehetőség, gyakran utazásokkal és kirándulásokkal egybekötve sajátítják el a szükséges tudást.

Bővebben a szakkollégiumról az Egyetem honlapján lehet tájékozódni:
https://akk.uni-nke.hu/hallgatoknak/szakkollegiumok/magyary-zoltan-szakkollegium

Biztonságpolitikai Szakkollégium

A Biztonságpolitikai Szakkollégiumot alapvetően civil hallgatók hozták létre a nemzet szolgálatának céljából. Kiemelkedő feladatuknak tartják együtt egy biztonságos társadalom és jövő felépítését, és ennek érdekében előadásokat és különböző helyzetgyakorlatokat szerveznek tagjaik számára, ezzel gyakorlatiasabbá téve tudásukat. A szakkollégium teret nyújt a hallgatók számára nemcsak az önálló gondolkodásra, de írásaik publikálására és saját előadások megtartására is.

Bővebben a szakkollégiumról az Egyetem honlapján lehet tájékozódni:
https://uni-nke.hu/oktatas/szakkollegiumok/biztonsagpolitikai-szakkollegium

Nemzetbiztonsági Szakkollégium

A Nemzetbiztonsági Szakkollégium mottójának a „Biztonság, védelem, nemzetbiztonsági tudatosság” hármasát tartja. Főbb kutatási területei a nemzetbiztonság, a stratégiai tanulmányok, és a hadtudomány. Mint minden szakkollégium, a Nemzetbiztonsági Szakkollégium is igyekszik az elméleti képzés mellett gyakorlati tudással is szolgálni, melyet nagyobb valószínűséggel tudnak kamatoztatni a hallgatók későbbi életük során, épp ezért tartják fontosnak egy problémaközpontú, gyakorlatorientált és világviszonylatokban gondolkodó szemlélet kialakítását.

Bővebben a szakkollégiumról az Egyetem honlapján lehet tájékozódni:
https://nbi.uni-nke.hu/szakkollegium/kuldetes

Puskás Tivadar Műszaki Szakkollégium

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző karának Had- és biztonságtechnikai mérnöki, Gépészmérnöki illetve Közlekedésmérnöki szakos hallgatóinak egy része a kari tanáccsal és a hallgatói önkormányzattal közösen hozta létre a Puskás Tivadar Műszaki Szakkollégiumot 2010 februárjában. A szervezet legfőbb célja olyan interdiszciplináris képzés biztosítása elsősorban a műszaki tudomány hallgatói számára, melyben megjelennek a tanrendben nem szereplő, a tananyaggal mégis összefüggő témakörök, információbiztonság, vagyonvédelem és hobbielektronika illetve számos egyéb tekintetében; releváns tudással kiegészítve az egyetemi tanulmányokat. Mindemellett a közösség és kapcsolatrendszerek építése, a kulturális programok, valamint a minősített szakkollégiumi cím elnyerése és fenntartása is kiemelt szerepet kap a feladataik sorában. A szakkollégium életében a fő hangsúlyt a szakmai előadások, workshopok, és meghívott előadókkal történő nyílt fórumok jelentik. Tagjaink több tudományos rendezvényen is aktívan részt vettek és vesznek továbbra is, mint szervezők, segítők vagy egyszerű hallgatók.

Bővebben a szakkollégiumról az Egyetem honlapján lehet tájékozódni:
https://www.uni-nke.hu/oktatas/szakkollegiumok/puskas-tivadar-muszaki-szakkollegium

Ostrakon Szakkollégium

Az Ostrakon Szakkollégium legfontosabb erényének a csapatban való munkát, az összetartást tekinti, ezért is a mottója: „Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.” Magukat főképp politikaelemző és államelméleti diákkörként definiálják, melynek célja, hogy tagjaiból olyan emberek váljanak, akik felelősen gondolkodnak, a világot kritikusan szemlélik, de mégis cselekvőképesek, szorgalmasak, kitartóak, motiváltak. Legfontosabb pedig, hogy valóban egymást segítve, közösen haladjanak céljaik felé, és segítség egymást az „egyetemista élet rögös útján”.

Bővebben a szakkollégiumról az Egyetem honlapján lehet tájékozódni:
https://akk.uni-nke.hu/hallgatoknak/szakkollegiumok/ostrakon-szakkollegium
Online nyílt napok az NKE-n
November 27-én a Rendészettudományi Kar, december 4-én a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, december 9-én pedig a…Online nyílt nap volt az ÁNTK-n
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közösséget épít, így a hallgatók a karrierre való felkészülés mellett élményeket…Online nyílt nap az ÁNTK-n
Pénteken online formában mutatkozik be az ÁNTK.A legjobb egyetemek között az NKE
Nyolcadik helyen az NKE.Rend és hagyomány
„A hagyományainkra, a gyökereinkre és ezen örökség továbbvitelére vagyok a legbüszkébb, a rendszerváltozás után újjáélesztett…