A teljes képzési kínálattal várunk szeretettel mindenkit a 17. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, 2017. január 19 -21. között a HUNGEXPO G. csarnokában. Az NKE standjánál megismerkedhettek a Hadtudományi és Honvédtisztképző, az Államtudományi és Közigazgatási, a Rendészettudományi, valamint a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar képzéseivel, de bemutatkozik az egyetem Katasztrófavédelmi Intézete is, valamint az NKE új szervezeti egysége, a Víztudományi Kar, amely február 1-jétől kezdi meg működését.

Az Educatio Közép-Európa legnagyobb oktatási szakkiállítására és vásárára. A hazai felsőoktatási intézményeken kívül külföldi egyetemekkel, nyelv- és szakiskolákkal is találkozhatnak az oktatás iránt érdeklődők. Az Oktatási Hivatal munkatársai az idei felvételi eljárásról és a pontszámításról tartanak előadást.

Az NKE standján hallgatóink és a tanulmányi osztály munkatársai várnak, naponta 10:00-17:00 között. Többek között információkat kaphattok, az alap- és mesterképzéseinkről, a továbbképzéseinkről is, az elérhető ösztöndíjakról és nemzetközi lehetőségeinkről.

Gyere el, ismerkedj meg velünk!

A rendezvény helyszíne a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ( Budapest, Albertirsai út 10.)

A belépés a kiállításra ingyenes.

Tudj meg mindent!