Nyílt napok – hasznos információk

Nyílt napok – hasznos információk2018-01-22T12:02:33+00:00

Kedves Felvételiző, Kedves Érdeklődő!

Szeretettel üdvözlünk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem központi nyílt napján. Figyelmedbe ajánljuk a rendezvénnyel kapcsolatos menüpontokat, ahol részletes programtáblázat és térkép mellett az egyes programokról is részletes tájékoztatót találhattok.

A programfüzetet nyomtatott formában keresd a kollégáinknál!

Kellemes időtöltést kívánunk!

A szervezők

 

A NYÍLT NAPOK KÖZPONTI HELYSZÍNE:

Nemzeti Közszolgálati Egyetem / Oktatási Épület
(1083 Budapest, Üllői út 82.)


MEGKÖZELÍTÉS:

Az egyetem területén parkolást nem tudunk biztosítani, ezért javasoljuk a tömegközlekedési eszközök használatát.
Hétköznap a campus környéki utcákban a parkolás fizetős, szombaton ingyenes.
Tömegközlekedéssel pénteken a Nyugati pályaudvar, Deák tér, Népliget felől az M3-as metróval, a Keleti pályaudvar felől a 24-es villamossal javasoljuk az NKE megközelítését a Nagyvárad téri megálló irányából.
Szombaton a metrófelújítás miatt a z M3-as metró szerelvényei nem közlekednek, pótlóbuszok járnak helyette. Ezzel kapcsolatban javasoljuk előzetesen a bkk.hu oldalon való tájékozódást.
Tekintettel a várhatóan nagy érdeklődésre, kérjük, hogy lehetőleg 09:45-ig érkezz meg a helyszínre! Amennyiben a központi tájékoztató után (10:00–11:00-ig) az ÁKK képzéseiről szeretnél bővebb információt kapni, kérjük, hogy kezdéskor az I. számú előadóban, amennyiben az RTK képzései iránt érdeklődsz, akkor II. számú előadóban foglalj helyet.


INTERNET:

WIFI: Guest
Felhasználónév: nkenyiltnap2017
Jelszó: uni-nke.hu


PROGRAMOK:

10:00–14:00

Ha több kar, vagy karon belül több szak érdekel, akkor sem maradsz le semmiről, mert több időpontban is lehet egy-egy előadást meghallgatni. Ehhez nézd meg a részletes programtáblázatunkat!